Skip to main content

Vorarlberg

Een wandelvakantie in Vorarlberg

Ontdek de prachtige landschappen van deze regio

Vorarlberg is een prachtige bestemming voor wandelers. Het is de meest westelijke regio van Oostenrijk en biedt een verscheidenheid aan wandelroutes door de adembenemende natuurlijke landschappen, langs de oevers van rivieren en door de charmante steden en dorpen.

Een van de meest populaire wandelroutes in Vorarlberg is de Bodensee Radweg. Deze route is ongeveer 270 kilometer lang en loopt langs de oevers van de Bodensee, het grootste meer van Duitsland en Oostenrijk. Onderweg passeer je historische steden, pittoreske vissersdorpen, fruitboomgaarden en wijngaarden.

Een andere populaire route is de Klostertaler Radweg, een prachtige route van ongeveer 32 kilometer die door de Klostertal vallei loopt. Je wandelt langs de oevers van de rivier de Alfenz en door charmante dorpjes.

Voor degenen die op zoek zijn naar een uitdagender wandeltocht, is er de Silvretta-Hochalpenstraße. Deze route is ongeveer 22 kilometer lang en voert je door de Alpen, langs meren en over bergpassen.

Vorarlberg biedt ook veel wandelvriendelijke accommodaties, zoals wandelvriendelijke hotels en pensions, waar je je wandel veilig kunt stallen en kunt genieten van goede maaltijden. Vergeet niet om een ​​helm te dragen en de verkeersregels te volgen om veilig te blijven tijdens het wandelenin de regio.

Kortom, Vorarlberg is een prachtige bestemming voor wandelers en biedt een scala aan wandelroutes, natuurlijke landschappen, cultuur en geschiedenis.

 • Product

  Oostenrijk | Individuele Wandelreis | Silvretta | 8 dagen

  Vanuit het zeer comfortabele hotel Madrisa verkent u de groene bergwereld van Silvretta en Rhetikon in Vorarlberg. Dankzij enkele transfers en gebruik van kabelbanen kunnen we hoog in de bergwereld doordringen. Al jaren een van onze meest succesvolle wandelvakanties!

  vanaf

  € 941

  Lees meer..  Klik hier voor alle reizen Oostenrijk

     anwb banner  SNP Wandel  300 250
  oad banner wandelreizen     banner wandelvakanties
  logo home loopend vuurtje 250x250