Skip to main content

Donau

Een wandelvakantie langs de Donau

Wandelvakantie langs de Donau

Een wandelvakantie langs de schone blauwe Donau is bijzonder populair. Dat is natuurlijk niet voor niets... De eerste, tweede en derde indruk is fantastisch. Het schitterende landschap met karakteristieke dorpjes en de prachtige natuur gecombineerd met een zeer aangenaam klimaat. De mooie wandelpaden langs grote delen van de Donau zijn autoluw of gaan over de oude trekwegen waar de paarden hun schuiten trokken. Een Donau fietreis is altijd een goed idee!

De leukste wandelvakantie en wandelvakanties van 2023 in Duitsland met je E Bike, Racewandel, Mountainbike of Tourwandel in groepsverband of individueel vind je op zwerftochten.nl en zwerftochten.nl

Deelnemen aan een individuele wandel- of wandelvakantie Donau is een van de prettigste manieren om een ​​bestemming in het echt te ontdekken. Bij aankomst word je voorzien van routes, kaarten, roadbook, enz., Vanaf dat moment heb je de vrijheid om je tijd te besteden op een manier die zoals je het zelf wilt. Of je nu besluit om vroeg op te staan ​​of later begint, je wandelt of wandelt in eigen tempo en bepaalt zelf wat je interessant vindt op de route. Op deze manier ben je niet verplicht om een ​​bepaald schema te volgen maar kun je gewoon je eigen tempo bepalen.
Daarnaast wordt er elke dag gezorgd voor bagagevervoer, zodat je relaxed en zonder ballast kunt genieten.

Een wandelvakantie langs de Donau wordt vaak duurzaam en verantwoord uitgevoerd met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Door alleen lokale gidsen in dienst te nemen en alleen regionale diensten te gebruiken, bieden we een vorm van toerisme die de gemeenschap ten goede komt. De bezoeker profiteert ook, door dichter bij authentieke lokale culturen en tradities te komen dankzij onze unieke lokale kennis. Wij vinden dat toerisme moet gaan over respect en voordeel moet bieden aan de lokale bevolking.

     Klik hier voor alle zwerftochten Donau

        anwb banner  SNP Wandel  300 250
     oad banner wandelreizen     banner wandelvakanties
     logo home loopend vuurtje 250x250