Skip to main content

Denemarken

Een wandelvakantie in Denemarken

Eilanden met verrassingen

Denemarken bestaat uit het schiereiland Jutland en 500 eilandjes zoals Seeland en Funen. Allemaal paradijsjes voor zowel een ontspannen als ook een avontuurlijke wandelvakantie. Natuur, een mooi afwisselend landschap met bos, lichtglooiende akkers, sprookjesachtige meren en zeekusten. Een wandelvakantie door Denemarken voert je langs windmolens, oude vikingstadjes, hunebedden en grafheuvels. Als onderdeel van de Europese Vlakte is het Deense land bij uitstek geschikt om vele kilometers op je wandel af te leggen. Een wandelvakantie van hotel naar hotel met bagagevervoer is onvergetelijke ervaring.

Deelnemen aan een wandelvakantie is een prettige manier om een ​​bestemming te ontdekken. Bij aankomst word je voorzien van routes, kaarten, roadbook, enz., Vanaf dat moment heb je de vrijheid om je tijd te besteden zoals je het zelf wilt. Of je nu besluit om vroeg op te staan ​​of later begint, je wandelt in je eigen tempo en bepaalt zelf wat je interessant vindt op de route. Op deze manier ben je niet verplicht om een ​​bepaald schema te volgen. 
Daarnaast wordt er tijdens je wandelvakantie in Denemarken elke dag gezorgd voor bagagevervoer, zodat je relaxed en zonder ballast kunt genieten.

Een wandelvakantie wordt vaak duurzaam en verantwoord uitgevoerd met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Door alleen lokale gidsen in dienst te nemen en alleen regionale diensten te gebruiken, bieden we een vorm van toerisme die de gemeenschap ten goede komt. De bezoeker profiteert ook, door dichter bij authentieke lokale culturen en tradities te komen dankzij onze unieke lokale kennis. Wij vinden dat toerisme moet gaan over respect en voordeel moet bieden aan de lokale bevolking.

 

 • Product

  Denemarken | Individuele Wandelreis Zuid Jutland | Wandelen over het Gendarmepad | 6 dagen

  Wandelreis Denemarken. Je overnacht tijdens je wandeltrektocht door Zuid-Jutland in hotels en B&B's.. Op de noordelijke oever van de Flensburg Fjord het Gendarmepad, net over de Duits-Deense grens, ligt een 74 km lang afstandspad tussen Høruphav en Padborg. Je wandelt dit kustpad in vier dagen langs witte stranden, donkere beukenbossen, oude steenfabrieken, middeleeuwse kastelen, kliffen en over zwerfkeienstranden. Je overnacht in B&B's en hotels en de bagage wordt natuurlijk vervoerd..

  vanaf

  € 849

  Lees meer..


Klik hier voor alle reizen Denemarken