Bel 0341 - 416020 voor advies

De routes
Onze routes zijn door professionals in elkaar gezet, soms maken we gebruik van zogenaamde knooppunten en houden u tijdens de route zoveel mogelijk op de hoogte van bezienswaardigheden, attracties en lunchmogelijkheden. De afstanden zijn overzichtelijk en vaak zijn er dagelijks keuzes voor korte en lange routes. De routes zijn te volgen via een speciale route-app of gewoon via een route beschrijving.


Op maat
Wandel- en fietsvakanties zijn een vak apart en iedere reiziger is anders. De recreatieve-, de sportieve-, of de avontuurlijke toerist, allemaal hebben ze zo hun wensen waarbij de ligging van hotels, infrastructuur en culturele bezienswaardigheden een wisselend belangrijke rol spelen. Maar ook de routes, routebeschrijvingen en navigatiesystemen worden steeds geavanceerder, net als de mogelijkheden in fietsverhuur en fietstransport. Wij zijn specialist en hebben vaak het antwoord al voordat de vraag er is. Samen met u wordt het samenstellen van een wandel- of fietsvakantie een beleving op zich.


VZR Garant
Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Zwerftochten.nl gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van zwerftochten.nl niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.